Az első rossz élmény a futtatóban

2 máj

Ma reggel az első rossz élményben volt részem a Klauzál téri futtatóban.

Reggel, jó szokás szerint, negyed hétkor mentem ma a futtatóba, hogy szegény Bulgi elvégezze a dolgát. Éppen előttünk érkezett egy német juhásszal egy pasi. Mentünk volna be, de még a nyitás előtt a német juhász nagyon elkezdett ugatni Bulgurra.

Nagy lassan oda fordult a gazdája, aztán mondja, hogy ha kan a kutyám, akkor ne menjünk be, mert megmarja az ő kutyája.Erre mondtam neki, hogy akkor talán kösse meg a kutyáját. Amit ő persze felháborodva fogadott, mert hát csak most érkeztek oda. Korán reggel nem volt kedvem egy bunkóval veszekedni, ezért “megköszöntem” neki és eljöttünk.

Azt nem értem, hogy ha tudja, hogy a kutyája nem fér össze más kutyákkal, akkor miért viszi olyan helyre, ahol “véletlenül” kutyákkal is találkozhat? És ha még is összekeveredik más kutyákkal, akkor miért nem képes megfogni, ha már megnevelni sem tudja/akarja?

Amióta nálam van Bulgur ez volt az első ilyen eset, pedig a futtatóba jár nagyon sokféle kutya, dogok, tacskók, pincsik, doberman és mindegyik képes viselkedni, vagy ha problémás, akkor a gazdája viselkedik felelősen.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: