Bulgi és a vihar

2 máj
Bulgi nagyon szomorúan nézi a vihart

Bulgi nagyon szomorúan nézi a vihart

A nagy meleg után végre itt egy kis vihar. Úgy néz ki, hogy Bulgur annyira nem nagy rajongója a viharos időjárásnak. Szerencsére azért nem durva a helyzet, csak a szemén látszik, hogy nagyon meg van ijedve, és nem tudja, hogy mi fog vele történni. Még nem tudja, hogy a lakásban biztonságban van. (Mondjuk én remélem, hogy biztonságban vagyunk. :D)

Azért remélem nem kapok a kutyaoktatóktól, hogy most 15 perc után nem vettem el Bulgur elől a kaját, mert szegény még enni sem mert a 19 óra körül jött vihar alatt. Azóta azért elfogyott a táp pillanatok alatt.

És egy jóság a végére. Tegnap kint voltunk Tárnokon kutyát sétáltatni, és mint ex-tárnokit Bulgit is vittem magammal. Klárival kipróbáltuk, hogy a séta útvonalán lévő kis tákolt hídon, ami még egy félősebb embernek is kihívás,  most vajon át tudjuk-e csalni valahogy. Mikor először jártunk arra, akkor nem sikerült, nagyon befeszült rá Bulgur. Jelentem a fejlődés hatalmas: Szó nélkül átment rajta, majdnem lelökte Kláriékat róla, hogy haladjanak már. 🙂

ÉS még valami, esküszöm, hogy ettem Bulgurt. Még soha nem hagytam ki etetést, a világ egyik legjobb tápját kapja. Súlyának és aktívitásának megfelelően, sőt többet is,  adok neki. Nem tudom miért nem akar hízni egy kicsit legalább.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: